PRODUKTER
Tilbage

Den nye Kinesio ® Tex Gold FP ™

(FingerPrint=fingeraftryk) er kulminationen på Dr. Kenzo Kases terapeutiske vision. I 1979 udviklede Dr. Kase Kinesio Tex Classic for at kunne arbejde med Kinesio Taping metoden. Tapen efterligner og stimulerer hud.

 
Efter 34 år opfylder Kinesio® Tex Gold FP ™ (FingerPrint=fingeraftryk) Dr. Kenzo Kases oprindelige Kinesio Taping vision. "Det har virkelig været en levetid i sin vorden," siger Dr. Kase. "I 1979 begyndte jeg på min oprindelige idé med en tape med unikke egenskaber specielt til Kinesio Taping® metoden." Allerede dengang forestillede Dr. Kase sig en tape, som ingen andre kunne levere. For at imødekomme de unikke behov i hans Kinesio Taping metode, skabte han Kinesio Tex Tape.  

I starten var konceptet at have en tape, der stimulerede og efterlignede huden, samtidig med at give bestemte spændinger, have elastiske egenskaber og en lim, der kunne klæbe i flere dage uden hudirritation. Det oprindelige koncept omfattede et fingeraftrykslignende mønster med god klæbeevne, følelse og stimulation. "Udvikling med fremskridt inden for teknologi," forklarer Dr. Kase, "Jeg var i stand til at tilføje bølgemønsteret i limen. Dette var vores første forsøg på at gengive fingeraftrykseffekten. "I de efterfølgende 25+ år har den traditionelle (Classic) bølgeform og Kinesio® Tex Tape etableret sig som det foretrukne redskab for terapeuter og læger over hele verden.

Fremstillingsteknologien har nu indhentet Dr. Kases oprindelige koncept. Kinesio® Tex Gold FP ™ tilbyder det mest troværdige fremskridt til dags dato inden for ”hands on” stimulation (stimulering ved berøring).