BEHANDLERE
Tilbage

Kinesiouddannelse

Kinesio Taping® Metoden (KTM) strækker sig langt ud over bare at ”klaske”et stykke tape på. Dr. Kenzo Kase, grundlæggeren af KTM, er stadig dybt involveret i de igangværende fremskridt og udviklinger. Uddannelse er det afgørende element i KTM, og dens underliggende filosofi.

Uddannelse giver det intellektuelle fundament – kan kaldes softwaren - der sætter KTM i drift. Det er vores uddannede, certificerede Kinesio Taping® Praktikeres (CKTPs) og instruktørers (CKTIs) dygtighed og entusiasme, der har medvirket til at gøre Kinesio Taping® til et verdensomspændende fænomen. Dataerne afspejler 25 års symposier, fora og faglig vidensdeling blandt titusinder af professionelle verden over.

Sammen med praktiserende kinesiobrugere i hele verden, er Dr. Kase dedikeret til at fremme metoden gennem uddannelse, klinisk praksis og forskning. I årevis er der lavet uafhængig forskning og offentliggørelser ved brug af Kinesio Taping® Metoden og Kinesio® Tex Tapen. Dr. Kase har været i stand til at indarbejde disse resultater sammen med egne resultater, til brug i den fortsatte udvikling af KTM uddannelse. Mere end 30 publikationer, lærebøger og manualer vidner til dette.

Så når vi siger uddannelse, taler vi ikke bare om at sidde i et klasseværelse. Klasser og seminarer er en del af det, men de er kun et skridt på rejsen. Denne rejse vil omfatte praktisk uddannelse og forskning, faglig vidensdeling gennem møder og symposier, publicerede artikler og meget mere. For mange, vil deres uddannelse omfatte at gå gennem den formelle certificeringproces for at blive en CKTP og endda muligvis blive en CKTI.

Selv materialet på denne hjemmeside er en uddannelse for dem, der er nye inden for Kinesio.

I klasseværelset og i den praktiske træning sigter vi altid at imødegå Dr. Kases høje standarder for intellektuel nysgerrighed, medicinsk ydelse og patientpleje. Denne standard skal indeholde ønsket om at udvikle og forfine en høj grad af dygtighed og intuition i vurdering og evaluering af patienternes behov. Dvs. i hver teknik, der udbydes og studeres i KTM er kravet at hjælpe patienter, uanset om det gælder støtte, korrektion eller rehabilitering.

Af denne grund er evaluerings-og vurderingsteknikker en stor del af den praktiserendes uddannelse. I enhver form for behandling er det vigtigt, at patientens tilstand vurderes korrekt, så den mest effektive behandling kan anvendes. Det meste af tiden vil det omfatte en evaluering af de underliggende årsager til den umiddelbare lidelse. Uden denne uddannelse, kan personen, der anvender tapen mangle en dyb forståelse af, hvad der er behov for.

Certificering er i sig selv kun begyndelsen på en livslang læreproces. KTAI uddannelsesprogrammet sikrer, at CKTPs og CKTIs skiller sig ud fra mængden i deres evne til at give patienter støtte og aflastning ved brug af Kinesio Taping® Metoden.

Næste symposium: