BEHANDLERE
Tilbage

KINESIO TAPING METODEN

Kinesio Taping® Metoden er en rehabiliterende tapeteknik, der er designet til at lette kroppens naturlige helingsproces, og samtidig yde støtte og stabilitet til muskler og led uden at begrænse kroppens bevægelighed samt at give udvidet bløddelsbehandling/manipulation for at forlænge resultaterne ved den manuelle behandling. Tapen er uden latex og kan sidde på i flere dage ad gangen, Kinesio® Tex FP Tape er sikkert at bruge og spænder fra pædiatrisk til geriatriske patienter, og behandler med held en bred vifte af ortopædiske, neuromuskulære, neurologiske og andre medicinske tilstande.

Kinesio® Taping Metoden er en terapeutisk tapeteknik, som ikke kun tilbyder din patient den støtte, de leder efter, men også rehabiliterer de berørte tilstande. Ved at målrette forskellige receptorer i det somatosensoriske system, lindrer Kinesio® Tex FP Tape smerter og letter lymfedrænage ved mikroskopisk at løfte huden. Dette løft laver vindinger i huden og øger dermed den interstielle plads, og giver mulighed for en reduktion i inflammation i de ramte områder.

Baseret på mange års klinisk brug, anvendes Kinesio® Tex FT Tape specifikt på patienten baseret på deres behov efter evaluering. Resultaterne af den kliniske evaluering eller vurdering fortæller, hvilken applikation, der kan bruges samt andre mulige behandlinger eller modaliteter. Ved brugen af enkelte "I" strimler eller modifikationer i form af et "X", "Y" eller andre specialiserede figurer samt retningen og mængden af ​​stræk, der bruges ved applikationen, kan Kinesio® Tex FP Tape anvendes på hundredvis af måder, og har evnen til at gendanne det neuromuskulære system, mindske smerter og inflammation, forbedre ydeevnen, forebygge skader og fremme god cirkulation og healing, og dermed hjælpe med at få kroppen i balance.

Fordelen ved Kinesio

Evaluering og vurdering er det centrale i alle kliniske behandlinger. For at få de ønskede resultater af en Kinesio® Tex FP Tape applikation samt af enhver anden behandling, er en komplet vurdering af din patient nødvendig. I nogle tilfælde kan behandling af en tilstand også kræve behandling af andre underliggende sygdomme. Denne vurdering skal omfatte manuel muskeltest af bevægelighed, vurdering af gangart og evt. andre ortopædiske prøver, som du finder nødvendige. Oplysningerne fra disse vurderinger vil give mulighed for det rette behandlingsforløb, der skal i gang. Kinesio® Tex FP Tape kan være en værdifuld tilføjelse til dette forløb. Det har vist sig at have en positiv fysiologisk virkning på huden, lymfe-og kredsløbssygdomme, fascia, muskler, ledbånd, sener og led. Det kan bruges sammen med et væld af andre behandlinger og er effektiv i de rehabiliterende og kroniske faser på en skade. Kan også anvendes til forebyggende foranstaltninger.

Uddannelse

Uddannelse er en en af ​​de centrale elementer i Kinesio® Taping Metoden og dens fortsatte succes i verden inden for ​​terapeutisk tapening. Sammen med certificerede KT udøvere rundt om i verden, er Dr. Kase dedikeret til at fremme kunsten og videnskaben i metoden gennem uddannelse, klinisk praksis og forskning. Det er afgørende, at en konsekvent standard for praksis bliver vedligeholdt og sundhedspersonale, der ønsker at lære mere om Kinesio® Taping Metoden opfordres til at deltage i seminarer og kurser, der udbydes af certificerede Kinesio® Taping Instruktører (CKTI). Efter afslutning af et certificeringskursus, deltager instruktørerne i en udvalgt gruppe af medicinske fagfolk, der er i stand til bruge Kinesio® Taping Metoden korrekt i deres praksis.