BEHANDLERE
Tilbage

Kursusbeskrivelse

Kinesio Tape Kursus KT1+2

KT1 introducerer kursisterne til Kinesiotapingmetoden. Gennem de 13 timer vil instruktøren gennemgå de fundamentale koncepter og de unikke egenskaber omkring kinesiotape. Herefter følger en workshop, hvor kursisterne får mulighed for at arbejde med screening & muskeltest, muskeltapeninger for både OE og UE.
 
På KT2 arbejdes med avancerede tapeninger indenfor kinesiotaping metoden. Introduktion af de 6 korrektionsteknikker (mekanisk, funktionel, space, fascia, ligament/sene og lymfeteknik) og diskussion om deres anvendelse i forhold til forskellige diagnoser. Kursisten vil have god tid till at øve de forskellige teknikker.

På KT1+2 kurset vil der blive udleveret Kinesio Tape, et kompendium med det materiale, som bliver gennemgået på kurset, et muskeltestskema og en oversigt over de seks screeningstest, som anvendes i Kinesio Tape Metoden.

Efter kurset vil hver kursusdeltager modtage et kursusbevis samt få adgang til den store database på www.kinesiotaping.com

Kinesio Tape Kursus KT2 (såfremt man tidligere kun har taget KT1)

På det andet kursus i kursusrækken arbejdes med avancerede teknikker inden for Kinesiotape-metoden. Funktionel og Mekanisk korrektion, Lymfødem, Space, Fascie og Led teknikker, samt samler op på det, som blev gennemgået på KT1 kurset. På dette kursus vil vi også begynde at kombinere de forskellige teknikker, og gå mere i dybden med Kinesio Tapens virkninger.

Deltagelse på KT2 forudsætter, at KT1 er gennemført.

På KT2 kurset vil der blive udleveret Kinesio Tape og et kompendium med det materiale, som bliver gennemgået på kurset.

Efter kurset vil hver kursusdeltager modtage et kursusbevis samt få adgang til den store database på www.kinesiotaping.com

Kinesio Tape Kursus KT3 

På KT3 bliver deltagerne introduceret for endnu flere avancerede teknikker. Tapening af både epidermis og dermis. Der gives bud på en lang række specifikke problemstillinger som f.eks. corestabilitet, frossen skulder, fascialis pareser, Pes Anserinus Bursitis, impingement skulder, whiplash m.fl.

Deltagelse på KT3 forudsætter, at KT 1 og KT 2 er gennemført.

På KT3 kurset vil der blive udleveret Kinesio Tape og et kompendium med det materiale, som bliver gennemgået på kurset.

Efter afslutning af KT 3 vil der være mulighed for at tage en Multiple Choice test på nettet gennem KTAI i USA. Testen består af 100 spørgsmål, som skal besvares indenfor tre timer. Når man har bestået testen bliver man CKTP Certified Kinesio Tape Practitioner.


KURSERNE ER FORBEHOLDT BEHANDLERSEKTOREN! KLIK HER FOR AT SE KURSUSOVERSIGT